MAKEUP · REVIEWS

SOPH X MAKEUP REVOLUTION – REVIEW & SWATCH

Continuăm seria colorată cu o nouă paletă de makeup marca Makeup Revolution. De această dată este vorba de o colaborare a lor cu SophieDoesNails, o vloggerita din UK. Această paletă împreună cu o paletă de highlighter a fost lansată în septembrie anul trecut, dar au apărut pe Pink Panda undeva la începutul acestui an. Eu mi-am luat paleta de farduri și vă voi spune câteva cuvinte despre ea.

Cutie fata

Paleta vine într-o cutie de carton în nuanțe de piersică cu accente rose gold. Pe aceasta găsim numele brandului, numele paletei – Soph X și gramajul pastilelor de fard. Pe spatele cutiei regăsim numele brandului, al paletei, lista de ingrediente și termenul de valabilitate. Tot pe spate găsim și un preview a celor 24 de farduri.

 

Cutie spate

Carcasa fardurilor este într-o nuanță de nude-crem, iar brand-ul și numele paletei sunt în aceeași nuanță de rose gold. Un prim minus pe care l-am găsit este că, din păcate, se murdărește foarte ușor atât pe exterior cât și pe interior între pastilele de farduri.

Sophx

Paleta conține o selecție de 24 de farduri dintre care 14 mate și 10 sidefate. Culorile alese sunt absolut superbe. Se pot realiza machiaje de zi cât și de seară, mai naturale sau mai îndrăznețe. Fardurile sunt pigmentate. Unele dintre acestea sunt cremoase, altele puțin prăfoase. Numele fardurilor sunt alese de Sophie și sunt cu adevărat drăguțe și interesante. Să trecem și la swatchuri.

IMG_0777

Numele fardurilor

Primul rând

Randul 1

Pancakes este foarte potrivit pentru a fixa baza de pleoape pentru că are o nuanță foarte apropiată de cea a pielii. Fairy Lights poate fi folosit pentru a ilumina colțul interior al ochiului sau arcada.

Al doilea rând

Randul 2

Al treilea rând

Randul 3

După cum se poate vedea Petrol este un fard duo-cromatic care în paletă se vede ca un gri-albăstrui, iar când l-am aplicat pe mână s-a schimbat într-o nuanță de maro cu irizații albăstrui.

Al patrulea rând

Randul 4

Cu Nightmare am avut câteva probleme. Pe cât este de intens, atât este de prăfos. A murdărit întreaga carcasă care îl înconjoară.

Se vede o îmbunătățire în calitatea fardurilor de la Makeup Revolution, ceea ce mă bucură pentru că sunt palete accesibile la preț. Mai multe poți vedea pe site-ul oficial sau pe Pink Panda.

Am încercat câteva farduri din această paletă într-un machiaj pe care l-am purtat toată ziua la Digital Divas și s-au comportat bine. La aplicare eu scutur pensula de excesul de fard, ceea ce am văzut că se face în cazul oricărei palete sau farduri drugstore sau high end, astfel elimin posibilitatea de a avea particule de fard care cad pe pomeți. Culorile s-au amestecat foarte bine și nu s-au strâns în pliul pleoapei.

Recomand paleta SophX Makeup Revolution, în primul rând pentru culorile fardurilor și pentru calitatea acestora. Este din nou o paletă complexă pe care o poți folosi în orice parte a zilei și care iți oferă posibilitatea de a realiza un machiaj complet al ochilor.

Ce părere ai despre paleta de farduri Sophx? Ai încercat vreuna din paletele Sophx? Spune-mi părerea ta în comentarii.

Iți mulțumesc pentru vizită. Te invit să te abonezi pentru că urmează și un Makeup Look cu această paletă. Până data viitoare te aștept pe Facebook și Instagram.

Reclame

21 de gânduri despre „SOPH X MAKEUP REVOLUTION – REVIEW & SWATCH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s