HAIR · REVIEWS

MERMAID HAIR – L’OREAL COLORISTA #WASHOUT

Îmi place să mă joc cu nuanțele și culorile în parul meu. Deși am renunțat la vopseaua permanentă de doi ani de zile simțeam nevoia de o schimbare. În trecut am experimentat câteva nuanțe de blond, șaten și arămiu și câteva culori mai diferite ca albastru, verde, mov și roz. Mă uitam de ceva timp la gama de vopsea semipermanentă de la Colorista L’Oreal și am fost norocoasă să primesc nuanța #BLUEHAIR de la Ștefana când ne-am întâlnit (câteva detalii despre întâlnirea noastră aici). De abia așteptam să o folosesc pe vârfurile mele blonde.

Colorista

Colorista este un nuanțator temporar care nu conține amoniac sau oxidanți. Este disponibil în 11 nuanțe care rezistă între 2-15 spălări în funcție de nuanța și porozitatea firului de păr.  Dacă te plictisești sau culoarea nu este cea dorită poate fi îndepărtată cu Colorista Fader. Am găsit o schiță cu nuanțele ce pot fi folosite în funcție de culoarea părului. Din păcate este în engleză dar sper să fie utilă. Toată gama Colorista poate fi găsită în magazinele DM și online pe Emag și Aoro by Notino.

Schita culorilor

După cum spuneam eu am folosit nuanța #BLUEHAIR. În cutie am găsit tubul de vopsea care are 80 de ml, două perechi de mânuși și instrucțiunile de folosire. Eu am amestecat conținutul tubului cu puțină mască de păr într-un castron. Am făcut acest pas pentru că am părul des și gros și am vrut ca vopseaua să îmi ajungă pentru tot părul. Am așteptat 20 de minute după ce am terminat de aplicat și apoi am clătit. Această vopsea se aplică pe părul curat și uscat și se îndepărtează doar cu apă.

#BlueHair

Culoarea nu a prins uniform, dar îmi place foarte mult rezultatul și mă duce cu gândul la părul unei sirene. Părul are nuanțe de bleo, verde si gri în funcție de lumină. Mă așteptăm să prindă o nuanță mai intensă de verde pentru că aveam tonuri de galben în păr, dar sunt foarte mulțumită că nu s-a întâmplat asta.

btfbtfcof

Cum ți se pare rezultatul? Ai încercat ceva din gama Colorista? Ce nuanțe te tentează?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare mă găsești pe Stephanie’s Choice pe Facebook și Instagram.

 

26 de gânduri despre „MERMAID HAIR – L’OREAL COLORISTA #WASHOUT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.