MAKEUP · MAKEUP LOOK · REVIEWS

MAKEUP LOOK – BOLD MAKEUP

Bună dragile mele!

Sâmbătă am participat la un eveniment foarte drăguț în cadrul grupului nostru de prieteni și anume un botez. Am realizat machiajul pe care l-am purtat folosind pentru prima dată câteva produse pe care le-am prezentat pe blog.

IMG_20180519_165535

Am ales un machiaj al ochilor mai îndrăzneț. Toate nuanțele folosite sunt din paleta Soph x Makeup Revolution (pe care am prezentat-o aici). Pentru prima dată am folosit glitter-ul de la NYX, genele false și adezivul de la Cupio. Adezivul este foarte rezistent, iar aplicatorul acestuia m-a ajutat mult la precizie exact cum mă așteptam. Am ales nuanța Ruby din trio-ul de glittere de la NYX. Pentru a face trecerea între celelalte nuanțe și glitter am aplicat nuanța Festive Flame. Genele false mi-au dat puțin de furcă. Am folosit perechea de gene accent (despre care am scris aici) care este foarte subtilă. Cu siguranță mai am de exersat la aplicarea lor. Pe pleoapa inferioară am aplicat puțin fard auriu – nuanța Sparks Fly din paletă.

IMG_20180519_165436

IMG_20180519_165530

Pentru buze voiam ceva rezistent și am aplicat Maybelline Super Stay Matte Ink în nuanța 40 – Believer. Aș fi putut schimba rujul pentru a lăsă accentul doar pe ochi, dar mi-a plăcut acest rezultat. În poze am șters rujul pentru al reaplica. Nu sunt foarte mulțumită de el, dar îl voi mai testa și voi reveni cu un articol dedicat pe blog.

IMG_3712

Ce părere ai despre acest makeup? Ce ai schimba la el? L-ai purta? Daca da, unde?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare te aștept pe Stephanie’s Choice și pe Instagram.

43 thoughts on “MAKEUP LOOK – BOLD MAKEUP

    1. Multumesc mult :-* Si in ultima poza este acelasi machiaj. Am atasat-o pentru a se vedea nuanta rujului ales. Primele poze sunt inainte de reaplicarea rujului, dupa cateva ore a trebuit sa il sterg si sa il reaplic pentru ca se faramita ciudat pe buze.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.