REVIEWS · SKIN CARE

GEL DE CURATARE – BALEA

Pentru ca machiajul să arate cât mai bine pe ten este nevoie de o rutină de îngrijire a acestuia. Pe lângă aspectele de îngriire a pielii din interior (alimentația echilibrată și consumul de lichide) avem nevoie și de produse potrivite tenului și problemelor noastre pentru îngrijirea la exterior.

Eu mă confrunt cu un ten mixt și o multitudine de puncte negre. Astfel caut un gel de curățare ce acționează în profunzime, care să nu îmi usuce tenul și creme care mă ajută cu secreția abundentă de sebum, dar care hidratează în același timp.

Un gel de curățare pe care l-am cumpărat în urma unor căutări pe internet a fost gelul de curățare cu acid salicilic și zinc de la Balea care promite îndepărtarea coșurilor și impurităților.

IMG_20180615_140146

Folosesc acest gel de curățare de aproximativ doua-trei luni și pot să spun că are plusuri și minusuri. Îmi place că oferă un aspect curat și luminos tenului. Curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și decongestionează porii. Singurul lucru care nu îmi place este că usucă tenul. Din fericire am reușit să compensez acest aspect cu o cremă foarte hidratantă.

Am încercat mai multe moduri de utilizare în timpul în care l-am folosit. La început l-am folosit dimineața și seara. Îmi usca tenul foarte tare și am început aplicarea doar seara. După mai mult timp de folosire, tenul meu este mai curat și revin cu acest gel de curățare la 2-3 zile, atunci când îmi simt tenul încărcat. Încă de la început mă folosesc de un burețel konjac, tot de la Balea, pentru aplicarea gelului de curățare. După curățare aplic cremă pentru a hidrata tenul.

IMG_20180615_140616

Îmi place acest gel de curățare. M-a ajutat cu problemele tenului meu și l-a curățat foarte bine trecând peste aspectul uscării pielii Am terminat deja un tub de gel de curățare cu acid salicilic de la Balea și am fugit la Dm pentru încă unul. Se pare că au schimbat ambalajul, dar formula pare să fie aceeași. Voi posta un update dacă voi întâlni diferențe.

IMG_20180615_140608

Ai folosit acest gel de curățare sau alte produse Balea? Cum ți s-au părut?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare, te invit să urmărești pagina de Facebook – Stephanie’s Choice și contul de Instagram.

9 gânduri despre „GEL DE CURATARE – BALEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.