REVIEWS

PIELE FINĂ PERFECTĂ PENTRU VARĂ – GILLETTE VENUS BREEZE

Bună dragile mele :-*

Deși postările au fost puțin decalate în această săptămână, nu am putut sta departe de blog așa că astăzi revin cu un nou articol. Vă voi prezenta o altă campanie BuzzStore cu detalii despre produse și impresii.

Pe timpul verii obișnuim să acordăm mai multă atenție corpului nostru. Astfel fie că este vorba de hidratarea pielii, epilat sau bronz căutam cele mai eficiente și calitative produse. Pentru ca picioarele noastre să fie îngrijite, catifelate și frumoase în acest anotimp Gillette vine în ajutor cu primul lor aparat de ras creat special pentru femei.

2

BuzzStore s-a gândit la noi femeile și a creat împreună cu Gillete campania de testare Gillette Venus Breeze. Așa am intrat și eu în posesia acestui aparat de ras drăgut și feminin. Și pentru că vara înseamnă rochii și pantaloni scurți l-am și pus la treabă.

Am avut o perioadă când foloseam ceara pentru a mă epila, dar pentru că mă iritam foarte tare și nu avem mereu timp de programări la salon m-am întors la aparatul de ras. Pe acesta îl pot folosi atunci când mă grăbesc sau cand am timp de relaxare și băi cu spumă. În trecut am folosit aparatele clasice de unică folosință, iar cel mai tare m-a atras  Gillette Venus Breeze când am văzut că poate fi refolosit.

4

9

11

Capătul aparatului Gillette Venus Breeze este interschimbabil. Adică mânerul poate fi refolosit cu o altă rezervă atunci când aceasta nu mai este eficientă. Am înțeles de la Camelia că mânerul este compatibil cu orice rezervă din gama Gillette Venus. Ceea ce înseamnă că ne putem folosi de Gillete Venus Breeze pe o perioadă mai lungă de timp fără a întâmpina dificultăți în a găsi rezerve pentru acesta.

Gillette Venus Breeze are trei lame așezate între benzi de gel. Aceste benzi de gel ajută la obținerea unui ras confortabil fără tăieturi și iritații. De asemenea capul aparatului este complet flexibil pentru a se adapta la formele corpului și pentru a putea fi folosit cu ușurință în orice zonă a corpului.

8

15

Aparatul de ras este ușor de folosit și îndepărtează foarte bine firele de păr. Alunecă mai bine datorită benzilor de gel care hidratează pielea în același timp. După utilizare pielea a rămas catifelată, fără tăieturi și iritații. Sunt foarte încântată că am reușit să testez Gillete Venus Breeze. Și-a câștigat un loc pe etajera din baie printre produsele mele preferate și cu siguranță va rămâne ajutorul meu chiar și după anotimpul călduros.

Trebuie să știți că aparatul vine într-un ambalaj de plastic ce conține mânerul și două rezerve. Se găsește deja pe rafturile magazinelor (eu l-am văzut în DM și Kaufland) și online.

5

13

14

Poți să te înscri și tu în campaniile BuzzStore aici.

Tu ce metodă de epilat folosești? Ai încercat produsele Gillette Venus?

Îți mulțumesc pentru vizită, până data viitoare te invit pe Facebook și Instagram unde mă găsești cu numele Stephanie’s Choice.

8 gânduri despre „PIELE FINĂ PERFECTĂ PENTRU VARĂ – GILLETTE VENUS BREEZE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.