MAKEUP · REVIEWS

30 DE RUJURI – #1

Bună dragile mele 😘

Vin astăzi cu provocarea lunii Iulie. Aceasta fiind 30 de rujuri, după cum ați votat pe Instagram.

În ce constă această provocare? Voi purta în fiecare zi un ruj sau un gloss diferit și voi posta un review despre cum se comportă acesta pe timpul zilei respective.

Încep această serie de postări cu un Cream Lip Stain de la Sephora numărul 86. Aceasta fiind o nuanță mai închisă de roz. Este un ruj cremos cu finish mat care nu usucă buzele. Culoarea este opacă, se aplică ușor și este foarte rezistentă.

Am aplicat rujul dimineață în jurul orei 9 și am ajuns acasă în jurul orelor 17. După ce am mâncat și am băut, culoarea rujului nu a rămas la fel de intensă, s-a șters de pe centrul buzelor și s-a strâns puțin în crăpăturile buzelor.

In timpul zilei

După ce am ajuns acasă l-am îndepărtat cu un șervețele umed. M-am chinuit puțin, dar pentru că urma să plec la World of Instagram aveam nevoie să îl reaplic. Recomand să folosiți demachiant pe bază de ulei pentru al îndepărtat cu ușurință.

Nu am găsit această nuanță pe site, dar cu siguranță o veți găsi în magazinele fizice Sephora. Prețul unui Cream Lip Stain este de 60 lei și au o varietate de nuanțe din care poți alege.

Îmi place foarte mult această nuanță, îmi place că deși este un ruj mat are o textură lejeră și sunt mulțumită de rezistență acestui Cream Lip Stain de la Sephora. Cred că s-a comportat bine pe perioada zile fără să arate inestetic și fără să îmi usuce buzele.

Tu ce părere ai despre acest ruj? Ai încercat vreo nuanță? Cum ți se pare ideea acestui challenge?

*Pentru a reda realitatea, pozele sunt realizate cu telefonul și nu sunt editate.

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare, te invit să urmărești pagina de Facebook – Stephanie’s Choice și contul de Instagram.

Reclame

13 gânduri despre „30 DE RUJURI – #1

  1. mi-ar trebui si mie o astfel de provocare, imi place tare mult ideea, am vazut si pe insta. Rujul imi place mult, nu l-am testat dar nuanta este faina

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s