HAIR · REVIEWS

PERIA DE INDREPTAT PARUL DE LA ROWENTA

BuzzStore împreună cu Rowenta au creat o campanie tare drăguța în această vară. Aceasta conținea o serie nouă de produse de stilizare a părului. În urma înscrierii în această campanie am primit peria de îndreptat părul. Nu am ezitat să încerc această perie chiar dacă am mai încercat ceva asemănător în trecut.

IMG_20181106_140634

Peria de îndreptat părul de la Rowenta are o culoare tare îndrăzneață și veselă. Are 40 de peri ce prind firele de păr chiar de la rădăcină urmând ca acestea să fie întinse de 100 de peri ceramici încălziți. Generatorul de ioni reduc electrizarea și oferă strălucire părului. Temperatura poate fi setată între 160 și 200 de grade în funcție de tipul de păr. Pentru părul meu rebel și cu firul gros am folosit treapta de 180 de grade și a îndreptat părul foarte bine. Am separat părul în șuvițe mai mari sau mai mici pentru a testa timpul de îndreptare și eficiența față de o placă de păr clasică. În ambele cazuri timpul a fost vizibil redus, iar rezultatul a fost asemănător cu cel al îndreptării părului cu placa.

IMG_20181106_140641

IMG_20181106_140547

Îmi place să folosesc acest tip de perie deoarece timpul pe care îl petrec pentru aranjarea părului este mai scurt. Pe lângă asta pot păstra volumul natural al părului la rădăcină evitând aspectul de păr lipit de cap. Recomand cu drag această perie pentru păr drept și aranjat într-un timp mai scurt.

IMG_20181106_125204

IMG_20181106_132725

Peria de la Rowenta se găsește la Alex și pe EMAG unde este la reducere.

Ai folosit o astfel de perie pentru îndreptarea părului?

Kisses ❤

12 gânduri despre „PERIA DE INDREPTAT PARUL DE LA ROWENTA

    1. Nu usuca, doar intinde parul. Imi ia maxim jumatate de ora in functie de cat stau sa il bibilesc, dar este mult mai rapid fata de placa de par clasica. Parul meu este putin lung, dar fiindca am firul de par gros este putin mai dificil de indreptat 😀

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.