MAKEUP · REVIEWS

GENE LUNGI ȘI REZISTENTE CU MASCARA MED XL-VOLUME

Bună, draga mea!

Bine te-am regăsit! Am lipsit puțin de pe blog și social media deoarece am urmat un curs intensiv de două săptămâni. Am postat pe Instagram mici indicii despre acest curs, dar plănuiesc să scriu și un articol detaliat aici pe blog. Până atunci însă vreau să îți spun mai multe despre un produs care a intrat în trusa mea de machiaj și pe care îl folosesc cu mare drag în zilele în care mă machiez.

IMG_20190220_141745

În urmă cu ceva timp am primit spre testare un pachețel cu produse pentru îngrijire. Acesta conținea serul pentru sprâncene Bonilash și Mascara Med XL-Volume. Am testat aceste produse și a venit timpul să îți spun mai multe despre ele. Astăzi îți voi povesti experiența mea cu Mascara Med XL-Volume, urmând ca într-un articol viitor să îți spun dacă și cum a funcționat serul de sprâncene Bonilash pentru mine.

IMG_20190220_142228

Am fost tare încântată când am primit această mascara pentru că îmi doream să o încerc încă de când a apărut. Mascara Med XL-Volume promite îngrijirea, hrănirea și susținerea genelor în procesul de creștere al acestora. În același timp oferă volum genelor și le îmbracă într-un strat de mascara de un negru intens.

IMG_20190220_142249

Primul lucru pe care l-am observat pe ambalaj și pe care nu l-am mai întâlnit la altă mascara este că poate fi folosit și de purtătoarele de lentile de contact. Eu apelez de foarte multe ori la lentile și mă bucur că am găsit o mascara pe care o pot folosi în siguranță atunci când le port.

IMG_20190220_142120

Mascara Med XL-Volume alungește genele și le curbează ușor în timp ce le oferă o nuanță intensă de negru cu ajutorul periuței ușor curbată. Produsul nu se transferă pe pleoapa superioară și nu se fărâmițează sub ochi după câteva ore de purtare.

IMG_20190220_141851

Eu sunt foarte mulțumită de aspectul genelor mele după aplicarea acestei mascara. Mi se pare că face o treabă foarte bună pentru un look lejer de zi. Am atașat câteva poze pentru a se vedea cum arată genele mele după ce am aplicat Mascara Med.

IMG_20190220_124139

IMG_20190220_133430

Este recomandat să se folosească zilnic pentru stimularea creșterii genelor. Eu nu aplic machiaj zilnic, dar voi continua să folosesc această mascara și voi reveni cu impresii despre acest aspect.

Ai încercat Mascara Med?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare te aștept pe Facebook și Instagram.

10 gânduri despre „GENE LUNGI ȘI REZISTENTE CU MASCARA MED XL-VOLUME

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.