MAKEUP · REVIEWS · SKIN CARE

DEMACHIEREA CU GLOV

Sunt o iubitoare a machiajelor, iar indiferent de intensitatea acestora demachierea este un proces important pentru mine. Pe lângă produsele pe care le folosesc pentru demachiere îmi doream să încerc și un produs textil care să îmi ofere o altă variantă de îndepărtare a machiajului. În prima cutie personalizată de frumusețe de la Pick N Dazzle (despre care v-am vorbit aici) am adăugat mănușa de demachiere de la Glov pentru a o testa.

Glov este o mănușă din material textil ce promite îndepărtarea mai rapidă a machiajului fără a folosi alte produse. Promite să reducă utilizarea demachiantului pentru ochi, a demachiantului pentru ten, a exfoliantului, a gelului de curățare și a dischetelor demachiante. Pentru acest proces mănușa trebuie umezită cu apă cât mai călduță pentru a dizolva machiajul. Se recomandă ca în zona ochilor să ținem mănușa pentru câteva momente pentru ca microfibrele să absoarbă machiajul fără a irita pielea din jurul ochilor, apoi să curățăm zona cu mișcări ușoare. Pe restul feței mănușa acționează ca un scrub delicat în timp ce îndepărtează machiajul.

IMG_5041

Am fost uimită să văd cât de repede se îndepărtează machiajul la prima utilizare a mănușii Glov. Mi se pare puțin mai dificil de demachiat pleoapa inferioară deoarece zona este sensibilă și se irită destul de ușor, dar se poate reveni cu mănușa umezită cu apă micelară bifazică. După utilizare mănușa se curăță foarte ușor cu ajutorul unui săpun solid sau lichid.

IMG_5089

Mănușa Glov din cutia Pick N Dazzle este o variantă foarte bună și rapidă pentru demachiere. Pentru mine timpul acestui proces a fost semnificativ redus, mai ales la machiajele mai intense.

În acest moment stocul pentru mănușa de la Glov este epuizat pe Pick N Dazzle, dar găsiți multe produse Glov pe Pink Panda.

Ai încercat mănușa Glov? Ce variantă de demachiere folosești?

Îți mulțumesc pentru vizită.

7 gânduri despre „DEMACHIEREA CU GLOV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.