HAUL · MAKEUP · NAILS

PRIMA COMANDĂ CUPIO

 

Astăzi voi vorbi puțin despre prima mea comandă pe http://www.cupio.ro. Dacă mă urmărești pe Instagram știi că am câștigat concursul organizat de Paște de Cupio. A fost un concurs de creativitate în care produsele Cupio să fie în decor de sărbătoare. Fotografia mea a fost desemnată câștigătoare și am primit un voucher de 150 de lei sub formă de cod pentru o comandă online.

IMG_20180407_151444_437.jpg
Fotografia castigatoare

Cupio este un brand românesc ce a luat naștere în anul 2011 și care comercializează produse cosmetice profesionale. Găsim produse de machiaj, manichiura, îngrijire corporală și înfrumusețare. Sunt produse atât pentru pasionați cât și pentru profesioniști și saloane

A fost prima comandă la ei. Produsele pe care le aveam au fost achiziționate din magazinul fizic. Mi-a fost puțin dificil să aleg din atâtea produse și culori, dar într-un sfârșit am reușit să dau o comandă de 250 de lei la care am plătit doar 100 de lei. Comanda a fost foarte rapid procesată pentru că am plasat-o miercuri și vineri am fost contactată pentru livrare.

Be Awesome

Produsele au venit într-un plic negru cu bule, foarte elegant. Ojele semipermanente au fost împachetate în altă folie cu bule și sigilate. Îmi era puțin teama pentru acestea, dar au ajuns în siguranța. Să trecem la produsele alese.

Pentru că mi-au plăcut ojele semipermanente de la ei și aveam în plan să îmi mai iau câteva am ales 5 nuanțe din gama Cupio To Go.

Culori Cupio to go

Am ales și 2 folii de tatuaje pentru unghii. Se potrivesc perfect cu primăvara și vara.

Tatuaje big35

Tatuaje big12

Îmi doream să încerc genele false și adezivul lor așa că le-am comandat și pe acestea. La gene am ales gene bandă, o pereche Accent (N325) și o pereche full Chili (N327). Ca adeziv l-am ales pe cel transparent multifuncțional, pentru ochi, buze și gene false. M-a atras aplicatorul pentru că mi se pare mai ușor de folosit, acesta este asemănător cu cel al unui gloss sau cu al rujului lichid. Pentru a mă ajuta la aplicarea genelor, am adăugat la comandă și penseta specială pentru gene false.

CupioLash Accent

CupioLash Chili

Adeziv multifunctional

Penseta pentru gene false

Am încercat deja oja semipermanentă nuanța Tortilla și nuanța Istanbul. Le-am aplicat în două straturi pentru a ajunge la intensitatea dorită. Bineînțeles că am uitat să le fac poză dar am găsit una în care se văd culorile.

Site-ul Cupio este foarte bine organizat, comenzile se procesează rapid, iar produsele sunt ambalate cu grijă și atenție. Sunt foarte mulțumită de aceasta comanda și cu siguranță voi mai reveni atât pe site cât și în magazinele fizice.

Ce părere ai de produsele Cupio? Ce produse Cupio ai încercat?

Iți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare ne vedem pe Facebook și Instagram.

IMG_20180507_170910

Produsele Cupio le găsești pe www.cupio.ro și în magazinele fizice, găsești locațiile pe site.

Produse achiziționate:

Oje semipermanente din gama Cupio To Go nuanțe: Tortilla, Istanbul, Grenadine, Fresh Liliac, Presidential Blue.

Folii tatuaje pentru unghii: BIG35 (folia cu pene) și BIG12.

Gene false banda: Accent N325 si Chilii N327

Lipici multifuncțional pentru gene, buze și ochi

Penseta pentru aplicarea genelor false

32 thoughts on “PRIMA COMANDĂ CUPIO

    1. Sunt foarte multumita. Aveam doua nuante luate prin decembrie-ianuarie si am folosit si cateva de aici. Nu am cursuri in domeniu si cu toate astea imi rezista foarte bine pe unghii.

      Like

  1. Nu am folosit niciodata produse cupio însă am auzif numai lucruri bune despre ele 😍 Felicitări pentru câștig și să te bucuri de ele ❤

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.